Fragt af crosstrainer

Hvis du overvejer at købe en brugt crosstrainer, er fragtprisen nogen gange en afgørende del, af den samlede pris. Især hvis crosstraineren befinder sig i den anden ende af landet og du skal krydse storebælt for at hente den. Uanset hvad kan du helt sikkert få gavn af vores service – vi tilbyder dig nemlig at få tilbud fra vognmænd der allerede kører den samme rute, og derved har mulighed for at fragte din crosstrainer sammen med andre opgaver eller ruter. På den måde får du den billigste pris på fragt af crosstrainer og ofte med en besparelse på helt op til 75%.

  • Indtast opgaven nemt og hurtigt her
  • Over 300 danske fragtbiler ser din opgave
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragt af crosstrainer
  • Du laver aftalen direkte med den vognmand du ønsker at benytte
Fragt af crosstrainer

Indhent 4 tilbud på fragt af crosstrainer her

Fragt af crosstrainer – returgods

Når en fragtmand bliver færdig på sin ture, skal han som regel bare køre tom hjem. Kan han derimod få gods med sig retur vil skal du kun betale for chaufførens brugte tid, da den oprindelige kunde allerede har betalt for bilens rute tur/retur. I forhold til at sende det direkte sparer du derfor nemt 70-75% på fragten, ved at benytte en fragtmand der allerede er på farten. Alle de bud du modtager på din fragt er fra professionelle fragtmænd der hver dag lever af at udføre transportopgaver. For at blive tilkoblet og få lov til at byde på din opgave, skal de dokumentere at de bl.a. er godsforsikret.

Hjælp til at bære crostraineren ind

Selvom du kun betaler en brøkdel af fragtprisen garanterer vi en høj kvalitet. Du får nøjagtig samme service, som hvis du havde bestilt fragtmanden direkte. Og når du opretter opgaven, kan du vælge om du vil have tilbud hvor fragtmanden hjælper med at bære crosstraineren ud til bilen og ind til dig ved leveringen, om der skal være 2 mænd til at hjælpe eller om du kan nøjes med kantsten til kantsten. Alle vores tilknyttede vognmænd er tilmeldt CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk