TILBUD PÅ FRAGT AF CYKEL

Brug en fragtmand der i forvejen kører ruten, og spar op til 75% på fragt af cykel

Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Fragt af cykel – hurtigt og billigt

Her kan du nemt og hurtigt finde en vognmand til at fragte en cykel. Alt du skal gøre, er at oprette opgaven på fragt af cykel i vores system ved at udfylde vores formular. Ved at få bud fra flere forskellige vognmænd, kan du få den bedste pris, når en cykel fragtes. Husk det er både gratis og uforpligtende at benytte vores service.

  • Indtast din opgave på fragt af cykel, ved at udfylde vores formular lige her
  • Fragtopgaven sendes ud til mere end 250 vognmænd i Danmark
  • Hurtigt modtager du 4 uforpligtende tilbud på fragt
  • Du laver en aftale direkte med den vognmand du ønsker at benytte
Fragt af cykel

Indhent gratis tilbud på fragt af cykel

God pris på fragt af cykel

Du kan sagtens købe en brugt cykel på DBA og få den fragtet på tværs af landet, uden at den gode handel bliver ædt på af fragtprisen! Det er uforpligtende og helt gratis at oprette en opgave på fragt af cykel i vores system. Du opretter en opgave på cykelfragt, får tilbud sendt fra vores tilmeldte vognmænd og ønsker du at benytte et af disse tilbud, indgår du aftalen direkte med vognmanden. Du betaler nemt og sikkert for fragten via Fragtopgaver.dk – vi ordner al papirarbejdet og afregner med vognmanden til sidst.

Fragt af cykel via Fragtopgaver.dk

Fragtopgaver.dk er som en fragtbørs, hvor transportører går ind og byder på forskellige fragtopgaver. Hvis en vognmand for eksempelvis er på vej hjem fra Esbjerg til København, uden noget gods at tage med, kan han tilbyde en skarp pris på at tage din cykel med retur – i stedet for at køre tom hjem. Du sparer penge på transporten og vognmanden får gods med på sin retur, hvilket er gavnligt for begge parter.
Systemet hvor transportørerne er tilmeldt hedder Cargomatch og kan ses lige her