Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Fragt af dæk og fælge

To gange om året oplever vi en kæmpe efterspørgsel på fragt af dæk og fælge. Det hænger naturligvis sammen med at der skal vinter og sommerdæk på bilen. Men det kan være en helt umulig og dyr opgave, at købe brugte dæk og fælge i den modsatte ende af landet, fordi det hurtigt bliver rigtig dyrt at få dem fragtet. Vi har samlet et stort netværk af fragtmænd der gerne vil tage dæk og fælge i varerummet i stedet for at køre tomme hjem. Udfyld vores formular og du modtager tilbud i løbet af kort tid.

  • Udfyld den enkle formular
  • Fragtopgaven udbydes til mere end 300 danske biler
  • Du får 4 tilbud retur i din mail
  • Du bestemmer selvo om du ønsker at gøre brug af et tilbud
Fragt af dæk og fælge

Hent tilbud på fragt af dæk og fælge her

Fragt af dæk og fælge som returgods

Fragtopgaver.dk’s primære koncept er, at udnytte vognmændendes ledige kapacitet så optimalt som overhovedet muligt. Det gør vi ved at udbyde fragtopgaver til de vognmænd der allerede er ude at køre. De bliver som regel færdige på deres ruter og skal egentligt bare køre ‘tomme’ hjem. De vil meget gerne tage dæk og fælge med for en god pris, i stedet for at køre retur uden gods. Det vil sige det er ikke bare dig, der sparer mange penge på at bruge fragtopgaver.dk, den enkelte vognmand og fragtfirma øger også bundlinjen markant ved at tage din opgave – her fragt af fælge og hjul.

Forsirket fragt

De kan være at du skal have fragtet nogle dyre alufælge eller andet af høj værdi, men det er heller ikke noget problem her. Alle vognmændende lever af at drive en professionel transportvirksomhed. Og alle de vognmænd vi har tilkoblet, har dokumenteret at de har en godsforsikring. Det er ikke lovpligtigt at have en godsforsikring i Danmark, men vi har valgt at det er et krav for at blive tilmeldt her. Vognmændende er tilmeldt Cargomatch, som vi er ejet af, hvis du har lyst kan du læse mere om Cargomatch kan det gøres her.