Fragt af drivhus

I foråret eksploderer salget af drivhuse og vi hjælper en masse kunder med at få dem fragtet hjem. Når du køber et nyt drivhus har forhandleren som regel en god aftale på levering af drivhuset, men når du handler hos en privat kan udfordringen blive stor. Her kan du få tilbud på fragt af drivhus fra vognmænd der i forvejen er ude at køre, sådan kan du spare penge på fragten, og geografisk placering er ikke længere end hindring for en god handel.

  • Udfyld formularen lige her
  • Din fragtopgave bliver udbudt til 300 biler
  • I løbet af kort tid modtager du op til 4 tilbud
  • Du laver aftalen direkte med den vognmand du ønsker at benytte
Fragt af drivhus

Få fire tilbud på fragt af drivhus her

Fragt af drivhus returgods

En vognmand der allerede kører sin rute og alligevel kører lige forbi dit drivhus og senere på dagen eller ugen dig, vil hellere end gerne tage det med til en god pris. Som regel skal du bare betale for det ekstra tidsforbrug vognmanden bruger, og det kan hurtigt medføre at du sparer op til 75% i forhold til hvad det ellers ville koste at få fragtet et drivhus.

Hjælp til fragten

Hvis drivhuset skal pilles ned eller der skal udføres ekstra arbejde i forbindelse med afhentningen, er det selvfølgelig også muligt. Det er klart at det hele koster, men da det er 100% gratis at indhente tilbud via os, taber du ikke noget ved at forsøge. De vognmænd der sender tilbud på fragt af drivhus er alle professionelle vognmænd, der dagligt lever af at udføre professionel transport. De er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch, som du kan læse mere om her.