Fragt af dykkerudstyr

Tro det eller ej, vi udbyder flere opgaver med fragt af dykkerudstyr end vi havde forestillet os. Vi har fundet ud af, at rigtige mange af opgaverne dels stammer fra engrosforhandlere samt private der handler ind brugt over nettet. Det kan naturligvis være ret uoverskueligt at finde en fragtvirksomhed, der kan løse opgaven – ikke mindst til en fornuftig pris. Vi kan hjælpe med at løse opgaven til en favorabel pris, når en vognmand der alligevel er ude at køre, byder på opgaven. En besparelse helt op til 75%.

  • Opret fragt af dykkerudstyr lige her
  • Opgaven bliver udbudt til 300 danske vognmænd
  • Efter kort tid modtager du op til 4 tilbud op fragten i din mail
  • Ønsker du at benytte en vognmand indgår du aftalen direkte med ham
Fragt af dykkerudstyr

Hent tilbud på fragt af dykkerudstyr her

 Fragt af dykkerudstyr – konceptet

Når du skal have fragtet dykkerudstyr kan du trygt udbyde din opgave hos os. De vognmænd vi har tilknyttet lever alle af at drive en professionel transportvirksomhed, men når de bliver færdige med deres faste daglige ruter, går de ind og byder på transportopgaver i vores fragtbørs, hvorved de i stedet for at køre tomme retur, kan få gods med i varerummet. Returgods er ofte ren fortjeneste for vognmanden og derfor er vedkommende villig til at give dig et stort afslag i prisen.

Forsikret fragt af dykkerudstyr

Alle de vognmænd vi har tilknyttet er godsforsikret. Det betyder at de har dokumenteret over for os, at de enten har en fragtfører- eller en godsforsikring. Udover at de i forvejen godt ved hvordan de skal håndtere dykkerudstyr, så er de altså også forsikret hvis uheldet skulle være ude. Du kan derfor roligt udbyde din fragt af dykkerudstyr her. Alle vognmænd er tilknyttet CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs.