Fragt af elevationsseng

Har du behov for at få fragtet din elevationsseng fra den ene ende af landet til den anden? Det kan hurtigt blive en rigtig dyr omgang hvis du vælger de oplagte forsendelsesmuligheder. Ringer du til forskellige fragtfirmaer giver de dig ofte prisen på en direkte tur, hvilket kan være skyhøjt. Og jo mere opgaven haster, jo dyrere bliver den. Ved at udfylde nedenstående formular sender vi derimod din opgave i udbud blandt vores ca 300 danske vognmænd – disse er klar til at give dig en stor besparelse – helt op til 75% af markedsprisen på en direkte tur. Det er samtidig uforpligtende, så hvis ingen af dem lever op til dine forventninger kan du kvit og frit afslå dem alle. Det kalder vi god service!

  • Udbyd fragt af elevationsseng lige her
  • 300 danske vognmænd modtager din forespørgsel
  • Du får op til 4 tilbud på din opgave
  • Takker du ja, laver du herefter en aftale direkte med vognmanden
fragt af elevationsseng

Hent 4 tilbud på fragt af elevationsseng her

Fragt af elevationsseng som returgods

Vores vognmænd er tilknyttet CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk. De har hver især deres egne faste ruter og benytter vores fragtbørs som ekstra indkomst. Denne kommer som regel i form af såkaldt returgods. De vil nemlig for alt i verden undgå at køre tomhændet hjem selvom kunden allerede har betalt bilens tur ud og tilbage. Returgods giver dem nemlig en mere eller mindre ren fortjeneste, hvilket netop er årsagen til at de kan give dig den store besparelse.

Godsforsikring dækker fragt at elevationsseng

På trods af de store besparelser går vi ikke på kompromis med vores kvalitet. Derfor kræver vi at alle vognmænd der vil tilknyttes vores fragtbørs, tilkøber en godsforsikring – denne er ikke lovpligtig i Danmark. Dette gør at du er sikret i tilfælde af at din elevationsseng mod forventning skulle blive beskadiget under transporten. Desuden sikrer vi, at vi kun får vognmænd ombord der er 100% dedikeret transportbranchen og typisk med årelang erfaring indenfor denne. Vi lever nemlig af vores gode service og dette forsøger vi hele tiden at forbedre. Tidligere brugere af Fragtopgaver.dk har da også været særdeles glade for os, hvilket blandt andet kan ses ved anmeldelserne på Trustpilot.