Fragt af emhætte

Der kan være mange årsager til at du søger billig fragt af emhætte, du har måske købt en brugt på dba.dk eller skal have returneret en til en forhandler. Uanset årsagen bliver det hurtigt dyrt at sende en emhætte, da den af gode grunde ikke kan sendes med almindelig pakkeforsendelse. For at reducere fragtomkostningen kan du benytte en fragtmand der allerede er ude at køre. Vi udbyder din opgave til et netværk af danske vognmænd der herefter sender tilbud tilbage til dig.

  • Opret fragten nemt og hurtigt lige her
  • Opgaven udsendes til 300 danske fragtbiler
  • Du får herefter op til 4 tilbud på fragt af emhætte
  • Vil du benytte et tilbud, indgår du aftalen direkte med vognmanden.
Fragt af emhætte

Indhent 4 tilbud på fragt af emhætte her

Fragt af emhætte som returgods

En fragtmand der er færdig med sin rute skal som regel bare køre tilbage til terminalen, uden gods. Han har derfor stor interesse i at få gods med på returvejen, da det er en rigtig god fortjeneste for ham. Men da hans rute allerede er betalt af de tidligere kunder, kan han tilbyde en rigtig skarp pris på fragt af emhætte som returgods. Hvis emhætten er tung og skal bære ind og ud kan du selvfølgelig bede om tilbud, hvor vognmanden hjælper til.

Forsikret fragt af emhætte

Før en vognmand får mulighed for at byde på din opgave, kræver vi at han dokumenterer sin godsforsikring. Det er et af de kriterier vi stiller for at kunne blive tilmeldt. Det betyder at du roligt kan sende din emhætte med de vognmænd der byder på din opgave. Du skal altid sikre dig, at netop dit gods er forsikret. Nogle godstyper kræver en ekstra forsikring, men det ved vognmanden alt om, og kan vejlede dig inden I laver en aftale.