Fragt af fladskærm

Skal du have fragtet din fladskærm på forsvarlig vis? Vi udbyder flere opgaver med fragt af fladskærm end vi rent faktisk havde turde håbe på. Rigtig mange af opgaverne stammer fra sider som Den Blå Avis eller Gul og Gratis, hvor folk køber brugte fladskærme, eller også er det folk, der skal have fragtet deres fladskærm i forbindelse med en flytning.. I sagens natur er det ret vanskeligt at få fragtet golfudstyr på traditionel vis uden at det kommer til at koste en dyrt. Vi kan hjælpe med at løse opgaven til at en fair pris, når en vognmand der alligevel er på vejen, byder på opgaven. Du kan nemt spare helt op til 75%.

  • Opret opgaven fragt af fladskærm her lige her
  • Opgaven bliver udbudt til 300 danske vognmænd
  • Efter kort tid modtager du op til 4 tilbud på forsendelsen
  • Ønsker du at benytte en vognmand indgår du aftalen direkte med ham
Fragt af fladskærm

Hent tilbud på fragt af fladskærm her

Fragt af fladskærm som returgods

Det er en lidt atypisk fragtopgave når du skal have fragtet en fladskærm, men det gør ingenting her. De vognmænd vi har tilmeldt er vant til lidt af hvert og de lever alle af at drive en professionel fragtvirksomhed. Når de bliver færdige med deres faste daglige ruter, går de typisk ind og byder på andre opgaver på vores fragtbørs, så de i stedet for at køre tomme retur, kan få gods med i varerummet. Det betyder at vognmanden er villig til at give dig et stort afslag i prisen sammenlignet med en direkte tur.

Forsikret fragt af fladskærm

Alle de vognmænd vi har tilknyttet er godsforsikret. Det er et af de mange krav vi stiller, for at de kan blive tilmeldt vores fragtbørs. De har dokumenteret over for os, at de enten har en fragtførerforsikring eller en godsforsikring – begge er ikke lovpligtige i Danmark. Udover at de i forvejen godt ved, hvordan de skal fragte fladskærme, så er de altså også forsikret hvis uheldet mod forventning skulle være ude. Du kan derfor roligt udbyde din fragt af fladskærm her. Alle vognmænd er tilmeldt CargoMatch ApS – Danmarks største online fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk.