Fragt af fliser

Det er meget forskel på prisen, i forhold til hvilket omfang du skal have fragtet fliser. Er det få stykker fra et byggemarked? Er det flere paller der står på blødt underlag? Osv. Uanset hvad, kan du via os spare penge ved at indhente tilbud fra flere forskellige fragtfirmaer. Alt du skal gøre er, at udfylde vores formular og du modtager tilbud i løbet af kort tid.

  • Udfyld denne formular
  • Fragtopgave sendes i udbud
  • Du får ofte flere tilbud på fragt af fliser
  • Hvis du ønsker at gøre brug af et tilbud indgår du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af fliser

Hent tilbud på fragt af fliser her

Fragt af fliser

Det er vigtigt for vognmanden at vide, om fliserne står på blødt underlagt (f.eks. græs) eller om de står pakket på paller på fast underlag (f.eks. beton) således at vognmanden nemt kan læsse dem på bilen. Hvis de står på blødt underlagt er det nødvendigt at vognmanden har kran på sin bil, så han kan læsse dem, og måske er han nød til at holde ude på vejen og række henover en hæk. Derfor er det vigtigt at kende opgavens omfang, inden den sendes i udbud.

Professionelle fragtmænd

Alle de vognmænd vi har tilkoblet vores service lever af at drive en professionel transportvirksomhed. Fælles for dem er, at de gerne vil byde på fragtopgaver de kan tage med retur, når de er blevet færdige på deres ruter. Det gør at du får en lavere fragtpris på fragt af fliser, og vognmændende undgår at køre tomme hjem. Det er altså til gavn for begge parter.