FRAGT AF FRYSESKAB

Få tilbud fra fragtmænd der kører samme rute og få en god pris på fragt er fryseskab

Fragt af fryseskab

Har du behov for at få fragtet dit fryseskab tværs igennem landet? Det kan hurtigt blive en meget dyr fornøjelse hvis du vælger de almindelige forsendelsesmuligheder. Ringer du rundt til forskellige fragtfirmaer får du ofte en tårnhøj pris, og jo mere opgaven haster, jo højere bliver prisen. Beløbet kan let snige sig op på flere tusinde kroner afhængig vægt og mål på fryseskabet. Ved at udfylde nedenstående formular sender vi derimod din opgave i udbud blandt vores ca 300 danske vognmænd – disse er klar til at give dig en stor besparelse og ofte sparer du helt op til 75% af prisen på en direkte tur. Det er samtidig uforpligtende tilbud, så hvis ingen af dem lever op til dine forventninger kan du kvit og frit afslå dem alle. Det kalder vi god service!

  • Udbyd fragt af fryseskab lige her
  • 300 danske biler modtager din forespørgsel
  • Du får op til 4 tilbud fra vognmænd der kan løse din opgave
  • Takker du ja, laver du herefter en aftale direkte med vognmanden
Fragt af fryseskab

Hent 4 tilbud på fragt af fryseskab her

Fragt af fryseskab som returgods

Vores vognmænd er tilknyttet CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk. De har hver deres faste ruter og benytter vores fragtbørs som ekstra indkomst. Denne kommer som regel i form af returgods, når de når frem til den faste kundes destination. De vil nemlig helst undgå at køre tomhændet hjem. Returgods giver dem nemlig ofte en ren fortjeneste, hvilket netop er årsagen til at de kan give dig den store besparelse på fragt af fryseskab.

Godsforsikring dækker fragt af fryseskab

På trods af de store besparelser slækker vi ikke på vores kvalitet. Derfor kræver vi at alle vognmænd der vil tilknyttes vores fragtbørs, tilkøber en ikke lovpligtig godsforsikring. Dette gør at du er sikret i tilfælde af at dit fryseskab mod forventning skulle blive beskadiget under transporten. Desuden sikrer vi, at vi kun får vognmænd der er 100% dedikeret transportbranchen og typisk med årelang erfaring indenfor denne. Vi lever nemlig af vores gode service og dette forsøger vi hele tiden at forbedre. Tidligere brugere af Fragtopgaver.dk har da også været særdeles glade for os, hvilket blandt andet kan ses ved anmeldelserne på Trustpilot.