Beregn din fragtpris
– hurtigt, nemt og billigt!

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse
samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt
samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

Fragt af garderobeskab

Hver dag formidler vi fragt af adskillige garderobeskabe, det er oftest private som har købt et brugt garderobeskab fra Den Blå Avis og Gul og Gratis. Men en stor del af de handler bliver kun til noget, så længe at fragten kan udføres til en rimelig pris. Ringer du rundt til forskellige vognmænd får du typisk prisen på en direkte tur og det kan hurtigt løbe op i adskillige tusinde kroner. Vi har specialiseret os i, at udnytte vognmændenes ledige kapacitet, således at du kan få udført fragt af garderobeskab for en brøkdel af, hvad det ellers ville koste – ofte med en besparelse helt op til 75%.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Fragtopgaven bliver udbudt til over 300 danske biler
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragt af garderobeskab
  • Hvis du vil benytte et tilbud indgår du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af garderobeskab

Få fire tilbud på fragt af garderobeskab her

Fragt af garderobeskab som returgods

Til daglig har vores tilknyttede vognmænd deres faste ruter, hvor de servicerer kunderne. For at kunne få en billig fragt af garderobeskab handler det i al sin enkelthed om at optimere de kilometre der konstant bliver kørt af de danske vognmænd uden gods i varerummet. Når en fragtmand er blevet færdig med sin rute og egentligt bare kører tom hjem, vil han gerne tage et garderobeskab med i stedet for at køre tom hjem. Da sådan et møbel ofte er stort og tungt, er det en rigtig god idé at bruge en professionel transportør til opgaven, der har erfaring i at læsse garderobeskabe og i øvrigt har de fornødne værktøjer såsom seler, tæpper osv.

Forsikret fragt af garderobeskab

For at vognmænd kan blive en del af vores fragtbørs stiller vi en række krav for dem. Ét af de krav er, at de skal være godsforsikret. Det betyder at de enten skal være i besiddelse af en fragtfører- eller godsforsikring. Det sikrer at vi kun får transportvirksomheder med, der har en vis årlig omsætning og stor erfaring indenfor fragtområdet. Desuden sikrer det dig i tilfælde af, at dit garderobeskab mod forventning bliver beskadiget under transporten. Vær dog opmærksom på at besigtige garderobeskabet INDEN du kvitterer for levering, for ellers er forsikringen ikke dækkende. Alle vores tilknyttede vognmænd er tilmeldt CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs.