Fragt af gasgrill

Har du behov for at få fragtet en gasgrill som du måske har købt brugt over nettet? Vi skal ikke mange år tilbage før det ikke kunne svare sig at købe en brugt gasgrill hvis man skulle have den fragtet over 100 km da prisen på forsendelse ville blive alt for dyr. Det har vi ændret på! Vores tilknyttede vognmænd giver en så stor besparelse, at det i grunden er ligegyldigt om du bor i den ene eller den anden ende af landet – også at der en broafgifter involveret. Ofte får du helt op til 75% rabat sammenlignet med markedsprisen på en direkte tur. Det eneste du skal gøre er at udfylde vores formular, hvorefter du indenfor kort tid vil modtage op til 4 uforpligtende tilbud. Vores service er samtidig helt gratis så du har intet at tabe ved at give det et forsøg.

  • Udbyd fragt af gasgrill  lige her
  • 300 danske vognmænd modtager din forespørgsel
  • Du får op til 4 tilbud på din transportopgave
  • Det er helt op til dig, om du ønsker at benytte et tilbud
Fragt af gasgrill

Hent 4 tilbud på fragt af gasgrill her

Fragt af gasgrill som returgods

Årsagen til den helt store besparelse skal findes indenfor området returgods. Vores vognmænd kører nemlig til daglig deres ruter for faste kunder, men når de når frem til en destination kører de ofte hjem uden gods i varerummet – kunden har nemlig allerede betalt både for transporten ud og hjem. Kan vognmanden få gods med sig retur vil dette derfor være ren fortjeneste – såkaldt returgods. Dette kan du netop få gavn af!

Forsikret fragt af gasgrill

Selvom du opnår en væsentlig besparelse, vil håndteringen af din brugte gasgrill fortsat være i top. For at sikre os, at vi kun får seriøse transportudbydere med i vores fragtbørs, kræver vi at vognmændene har tilkøbt en ikke lovpligt godsforsikring. Denne forsikring er omkostningsfuld, så det vil kun være vognmænd der har været inde i transportbranchen i mange år. Samtidig sikrer det dig i tilfælde af at din gasgrill mod forventning skulle blive beskadiget under transporten. Alle vores vognmænd er tilmeldt CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk.