Fragt af gaskogeplader

Brug en vognmand der allerede er ude at køre og få spare tilbud på fragt af gaskogeplader. Både hvis du overvejer at købe en brugt gaskogeplade eller har købt en helt ny, kan du roligt gøre dette selvom den befinder sig i den anden ende af lande. Med vores service har du mulighed for at få fragtet gaskogepladerne hjem sikkert og billigt. Du skal bare udfylde vores formular. Herefter modtager du 4 tilbud på fragt af gaskogeplader. Det tager blot et par minutter sætte din transportopgave i udbud blandt vores vognmænd, og så er det desuden gratis og uforpligtende.

 

  • Opret opgaven på fragt af gaskogeplader lige her
  • Vi udbyder opgaven til 300 vognmænd
  • Du får op til fire tilbud direkte på din mail
  • Er du tilfreds med et af tilbuddene laver du fragtaftalen direkte med vognmanden
Fragt af gaskogeplader

Få tilbud på fragt af gaskogeplader

Pris på fragt af gaskogeplader

Hvis gaskogepladerne skal bæres ned fra 3. sal eller der skal to chauffører i bilen til at sørge for både afhentning og levering, så koster det lidt ekstra. Men uanset hvad kan du spare op til 75% ved at benytte vores service. Din opgave bliver udbudt til vognmænd der allerede kører samme rute, som du ønsker fragt af gaskogeplader på. Dermed udnytter vognmanden sin ledige kapacitet, og det giver dig en skarp pris.

Forsikret fra af gaskogeplader

For at sikre en tilgang af professionelle og seriøse transportudbydere, kræver vi at hver virksomhed der skal byde på opgaver skal have en godsforsikring. Dette sikrer samtidig dig i tilfælde af, at gaskogepladerne mod forventning tager skade under transporten. Vi lever nemlig af glade og tilfredse kunder, og dem har vi faktisk rigtig mange af! Dette fremgår blandt andet af vores anmeldelse på Trustpilot, hvor tidligere kunder har skrevet om deres oplevelser. Alle vores vognmænd er tilmeldt CargoMatch – Danmarks største fragtbørs.