Fragt af golfkøller

Har du lige købt brugte golfkøller på Den Blå Avis, Gul og Gratis, Golf.dk med flere og skal have dem fragtet hjem? Det kan ofte være ikke helt billigt at købe fragt af golfkøller, især hvis der samtidig skal betales broafgift på turen. Det kan derved ødelægge selve handlen, hvis afstanden mellem køber og sælger er for stor. Men ved at udbyde din transportopgave blandt vores ca. 300 tilknyttede danske vognmænd vil du kunne spare helt op til 75% af prisen på en direkte tur. Det er helt gratis og uforpligtende at sende en forespørgsel – det kalder vi god service.

  • Opret opgaven nemt og hurtigt lige her
  • Den bliver udbudt til 300 danske fragtbiler
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragt af golfkøller
  • Ønsker du at benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af golfkøller

Få 4 fragttilbud på fragt af golfkøller

Fragt af golfkøller som returgods

Når en chauffør bliver færdig med sin daglige rute, vender han som regel bilen om og kører retur, uden gods i ladet, men da hele bilens rute inkl. evt. broafgifter allerede er betalt af den faste kunde, kan du opnå et væsentligt nedslag i prisen på fragt af golfkøller. Det er nemlig ren fortjeneste for vognmanden at benytte sig af såkaldt returgods, vedkommende undgår tomkørsel og du sparer let op til 75%.

Forsikret fragt af golfkøller

Selvom prisen på din fragt af golføller er i bund, er kvaliteten omvendt helt i top. De vognmænd vi bruger har alle mange års erfaring indenfor fragtbranchen og vi kræver desuden at de er godsforsikret. Dette er desværre ikke lovpligtigt i Danmark og købes derfor kun af vognmænd med en høj omsætning. Det sikrer samtidig vores kunder hvis godset mod forventning skule blive beskadiget under transporten. Alle vores tilknyttede vognmænd er tilmeldt CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs.