Fragt af golfsæt

Har du lige købt eller solgt et golfsæt på fx Den Blå Avis eller guloggratis.dk og skal have den fragtet? Det kan ofte blive en dyr omgang, da man skal benytte sig af en vognmand, og derved kan det være en hæmsko for selve handlen. Men ved at benytte dig af vores service og sende din transportopgave i udbud blandt vores ca. 300 tilknyttede vognmænd vil du kunne spare helt op til 75% af markedsprisen på en direkte tur. Grunden til dette er, at vi udbyder fragtopgaven til vognmænd der allerede er ude at køre, og i stedet for at køre tomme hjem, kan de tage dit golfsæt med som returgods med stor rabat.

  • Opret opgaven nemt og hurtigt lige her
  • Den bliver udbudt til 300 danske fragtbiler
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragt af golfsæt
  • Ønsker du at benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af golfsæt

Få 4 fragttilbud på fragt af golfsæt

Fragt af golfsæt – returgods

Når en fragtmand bliver færdig med sin rute, vender han som regel bilen om og kører hjemad, uden gods i varerummet, men da hele bilens rute inkl. evt. broafgifter allerede er betalt af den kunde der i første omgang har bestilt fragtmanden, vil du få gavn af dette. Når du udbyder fragten af dit golfsæt til de vognmænd der alligevel bare kører hjem, kan de give dig en rigtig skarp pris på opgaven. Det er ren fortjeneste for vognmanden, vedkommende undgår tomkørsel og du sparer let op til 75%.

Forsikret fragt af golfsæt

Selvom prisen på transporten er i bund er kvaliteten fortsat i højsæde. De vognmænd vi bruger har alle årelang erfaring indenfor transportbranchen og vi kræver desuden at de har tilkøbt en godsforsikring. Dels for at vise os den nødvendige tillid i forbindelse med tilbudene, men også for at sikre vores kunder hvis godset mod forventning skule blive beskadiget under transporten. Alle vores tilknyttede vognmænd er tilmeldt CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk.