Fragt af golfudstyr

Skal du have fragtet dit golfudstyr? Vi udbyder flere opgaver med fragt af golfudstyr end vi rent faktisk havde turde håbe på. Vi har fundet ud af, at rigtig mange af opgaverne en stammer fra sider som Den Blå Avis eller Gul og Gratis, hvor folk køber brugt golfudstyr, eller også er det folk, der skal have fragtet deres golfudstyr udenlands, fx i forbindelse med en rejse. I sagens natur er det ret vanskeligt at få sendt golfudstyr på traditionel vis uden at det kommer til at koste en bondegård. Vi kan hjælpe med at løse opgaven til at en fair pris, når en vognmand der alligevel er på vejen, byder på opgaven. Du kan spare helt op til 75%.

  • Opret opgaven fragt af golfudstyr her lige her
  • Opgaven bliver udbudt til 300 danske biler
  • Efter kort tid modtager du op til 4 tilbud på forsendelsen
  • Ønsker du at benytte en vognmand indgår du aftalen direkte med ham
Fragt af golfudstyr

Hent tilbud på fragt af golfudstyr her

Fragt af golfudstyr som returgods

Du står med en lidt atypisk fragtopgave når du skal have fragtet golfudstyr, men det gør ingenting her. De vognmænd vi har tilmeldt er vant til lidt af hvert. De lever alle af at drive en professionel fragtvirksomhed, og når de bliver færdige med deres ruter, går de typisk ind og byder på andre opgaver på vores fragtbørs, så de i stedet for at køre tomme retur, kan få gods med i varerummet. Det betyder at vognmanden er villig til at give dig et stort afslag i prisen sammenlignet med en direkte tur.

Forsikret fragt af golfudstyr

Alle de vognmænd vi har tilknyttet er godsforsikret. Det er et af de mange krav vi stiller, for at de kan blive tilmeldt vores fragtbørs. Det betyder, at de har dokumenteret over for os, at de enten har en fragtførerforsikring eller en godsforsikring – begge er ikke lovpligtige i Danmark. Udover at de i forvejen godt ved, hvordan de skal fragte golfudstyr, så er de altså også forsikret hvis uheldet mod forventning skulle være ude. Du kan derfor roligt udbyde din fragt af golfudstyr her. Alle vognmænd er tilmeldt CargoMatch ApS – Danmarks største online fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk.