Fragt af gulvbrædder

Skal du have fragtet nye eller brugte gulvbrædder? Vi udbyder flere opgaver med fragt af gulvbrædder end vi havde forestillet os. Vi har fundet ud af, at rigtige mange af opgaverne stammer fra online-sider og i sagens natur er det ret vanskeligt at få sendt et komplet sæt gulvbrædder på over 90 m2 på traditionel vis. Vi kan hjælpe med at løse opgaven til at en fair pris, når en vognmand der alligevel er på vejen, byder på opgaven. Du kan spare helt op til 75%.

  • Opret opgaven fragt af gulvbrædder her lige her
  • Opgaven bliver udbudt til 300 biler
  • Efter kort tid modtager du op til 4 tilbud på fragten
  • Ønsker du at benytte en vognmand indgår du aftalen direkte med ham
Fragt af gulvbrædder

Hent tilbud på fragt af gulvbrædder her

Fornuftig pris på fragt af gulvbrædder

Du står med en lidt atypisk fragtopgave når du skal have fragtet gulvbrædder, men det gør ingenting her. De vognmænd vi har tilmeldt er vant til lidt af hvert. De lever alle af at drive en professionel transportvirksomhed, men når de bliver færdige med deres ruter, går de ind og byder på andre opgaver her hos os, så de i stedet for at køre tomme retur, kan få gods med i varerummet. Det betyder at du kun skal betale en brøkdel af, hvad det ellers normalt ville koste.

Forsikret fragt

Alle de vognmænd vi har tilknyttet er godsforsikret. Det betyder, at de har dokumenteret over for os, at de enten har en fragtførerforsikring eller en godsforsikring – begge er ikke lovpligtige. Udover at de i forvejen godt ved, hvordan de skal transportere et helt sæt gulvbrædder, og i øvrigt har værktøjerne til det, så er de altså også forsikret hvis uheldet skulle være ude. Du kan derfor roligt udbyde din fragt af gulvbrædder her. Alle vognmænd er tilmeldt CargoMatch ApS – Danmarks største online fragtbørs.