Fragt af gulvtæppe

En af tidens store tilbagevendte trends er at lægge gulvtæppe i hjemmets soveværelse. Gerne et moderne strømlinet af slagsen, der falder i ét med de øvrige møbler. En udfordring er dog, at det er svært at transportere et gulvtæppe på almindelig vis, da det både er langt og knap så handy. Vi tilbyder fragt af gulvtæppe med vognmænd der allerede er ude at køre. Det betyder at de tager gulvtæppet med som returgods eller i forbindelse med en kombi-tur og kan tilbyde dig en rigtig god pris på fragten.

  • Opret din fragt af gulvtæppe lige her
  • Opgaven sendes i udbud til 300 danske fragtbiler
  • Du modtager hurtigt op til 4 tilbud på fragt af gulvtæppe
  • Ønsker du at benytte et tilbud, indgår du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af gulvtæppe

Få fire tilbud på fragt af gulvtæppe her

Billig fragt af gulvtæppe

Når en fragtmænd er ude at køre, vil han rigtig gerne udnytte sin fulde kapacitet. Derfor byder de flittigt på opgaver som fragt af gulvtæppe, fordi det er nemt og hurtigt at tage med. De servicerer dagligt deres faste kunder, men når de har læsset af tager de gerne dit gulvtæppe med på returen. Det vil være ren fortjeneste for vognmanden, og derfor er han også villig til at give dig en stor rabat – gerne med en besparelse på helt op til 75%.

Forsikret fragt af gulvtæppe

Vores krav for at vognmændene kan blive tilmeldt vores fragtbørs, og få lov til at byde på din fragt af gulvtæppe er, at de dokumenterer at de er godsforsikret. Det forholder sig sådan, at i Danmark må man gerne drive transportvirksomhed uden at have en gods- eller fragtførerforsikring, men det synes vi ikke er OK. Derfor er det et minimumskrav for at blive tilmeldt hos os. Det er til gengæld din tryghed for at få udført en forsikret fragt af gulvtæppe, i tilfælde af at uheldet skulle være ude. Alle vores tilknyttede vognmænd er tilmeldt fragtbørsen CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs.