Fragt af gulvvaskemaskine

Brug en fragtmand der allerede er ude at køre, til at fragte din gulvvaskemaskine. Når han kan tage den med som returgods i stedet for at køre tom hjem, har han mulighed for at tilbyde dig et attraktivt tilbud i forhold til hvad det ellers ville koste. Du kan nemt spare op til 75% på fragten ved at benytte vognmændendes ledige kapacitet.

  • Udfyld vores formular lige her
  • Opgaven sendes i udbud til 300 biler
  • Du modtager 4 tilbud på fragt af gulvvaskemaskine
  • Ønsker du at benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af gulvvaskemaskine

Hent 4 tilbud på fragt af gulvvaskemaskine

Fragt af gulvvaskemaskine med lift

De fleste gulvvaskemaskiner er ret tunge og kan være meget svære at håndtere selv for to mand. Derfor kan det være en stor fordel at benytte en fragtbil der har lift. En lift på en varevogn kan løfte op til 750kg og kan derfor sagtens løfte en gulvvaskemaskine. Den behøver ikke at stå på en palle, da den sagtens kan køres op på liften.

Forsikret fragt af gulvvaskemaskine

De vognmænd der byder på din opgave via os, er alle godsforsikret. Det er et af vores kriterier for overhovedet at blive tilmeldt. Når du sender en gulvvaskemaskine via de vognmænd er fragten forsikret hvis uheldet skulle være ude. Hvis den er af meget høj værdi kan det i nogle tilfælde være nødvendigt med en tillægsforsikring, men det kan vognmanden rådgive dig om, inden I sætter transporten i gang.