Fragt af gummiged

Hvis du køber en brugt gummiged, kan der være rigtig mange penge at spare, hvis du skal have den transporteret hjem. Du kan nemt opleve at produktet befinder sig i den modsatte ende af landet, i forhold til hvor du bor eller skal have gummigeden leveret. Det kan derfor blive en dyr fornøjelse at købe fragt af gummiged på almindelig vis. Heldigvis har vi løsningen på det! Vi udbyder din fragtopgave til vognmænd der allerede er ude at køre på samme strækning eller rute, og derfor kan tage din gummiged med retur som returgods, i stedet for at køre tomme hjem. Det giver vognmanden gods i stedet for at køre tom hjem og du får en skarp pris der for dig gør købet muligt.

  • Opret fragtogpaven lige her
  • Danske vognmænd ser din fragt af gummiged
  • Du modtager uforpligtende tilbud
Fragt af gummiged

Indhent tilbud på fragt af gummiged her

Fragt af gummiged – returgods

Det kan hurtigt være gods der fylder ret meget, da mål og vægt på en gummiged ikke er små. Men det er ikke nogen hindring, da mange af de vognmænd vi har tilkoblet kører i kranbiler. Der kan derfor oftest findes plads til en gummiged – og du vinder stadigvæk ved at benytte vognmandens ledige kapacitet. Det er ikke ualmindeligt at spare helt op til 75% på fragten, i forhold til hvad det ellers koster at sende en direkte bil.

Forsikret fragt af gummiged

Vi stiller strenge krav til vores tilknyttede vognmænd. Ét af de krav er, at de skal være godsforsikret – enten ved at tilkøbe en godsforsikring eller fragtførerforsikring. Dette sikrer at vi kun får vognmænd ind, der er seriøse og professionelle og med mange års erfaring indenfor transportbranchen. Dels sikrer det dig, hvis gummigeden mod forventning skulle blive beskadiget under transporten. Alle vores vognmænd er tilknyttet CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs.