Fragt af håndvægte

De seneste år er salget af håndvægte eksploderet og vi hjælper en masse kunder med at få dem fragtet hjem. Når du køber et nye håndvægte har forhandleren som regel en god aftale på levering af det, men når du handler hos en privat fx via Den Blå Avis eller Gul og Gratis, kan udfordringen blive stor. Her kan du få tilbud på fragt af håndvægte fra vognmænd der i forvejen er ude at køre, sådan kan du spare penge på transporten, og geografisk placering er ikke længere end hindring for en god handel.

  • Udfyld formularen lige her
  • Din fragt af håndvægte bliver udbudt til 300 danske biler
  • I løbet af kort tid modtager du op til 4 tilbud
  • Du laver aftalen direkte med den vognmand du ønsker at benytte
Fragt af håndvægte

Få fire tilbud på fragt af håndvægte her

Fragt af håndvægte returgods

En vognmand der allerede kører sin rute og alligevel kører lige forbi dig og dine håndvægte, vil hellere end gerne tage det med for at udnytte sin kapacitet fuldt ud – dels som en kombi-tur og som returgods. Som regel skal du bare betale for det ekstra tidsforbrug vognmanden bruger, og det kan hurtigt medføre at du sparer op til 75% i forhold til hvad det ellers ville koste at få fragtet håndvægte.

Hjælp til fragt af håndvægte

Hvis du skal have hjælp til at få båret håndvægtene ind i bilen og læsset af vil dette sagtens kunne lade sig gøre. Har du bare lyst til at læne dig tilbage og lade chaufføren og en ekstra mand udføre alt arbejde kan dette OGSÅ lade sig gøre. Du vælger blot din ønskede leveringsform når du udfylder formularen og selvom du har brug for hjælp kan du stadig for en rigtig god mængde rabat på fragt af håndvægte. De vognmænd der sender tilbud på fragt af håndvægte er nemlig alle professionelle vognmænd, der dagligt lever af at servicere faste kunder. De er alle tilknyttet CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs.