Fragt af Hästens seng

Står du overfor en flytteopgave hvor din dyrt indkøbte Hästens seng skal ud at køre på landevejene eller har du købt en brugt Hästens seng over nettet og skal have den fragtet hjem? Det kan hurtigt blive en unødig dyr fornøjelse at købe fragt af Hästens senge. Heldigvis har vi løsningen på det! Vi udbyder din fragtopgave til vognmænd der allerede er ude at køre på samme strækning eller rute eller er på vej retur og derfor kan tage din seng med tilbage som returgods, i stedet for at køre tomme hjem. Det giver vognmanden gods i stedet for at køre tom hjem og du får en skarp pris der for dig gør købet muligt. Ofte med en besparelse på helt op til 75%. Vores service er helt gratis og uforpligtende!

  • Opret fragtogpaven lige her
  • 300 danske biler ser din fragt af Hästens seng
  • Du modtager op til 4 tilbud i din mail
  • Du laver aftalen direkte med den vognmand du evt. ønsker at benytte
Fragt af Hästens seng

Indhent 4 tilbud på fragt af Hästens seng her

Fragt af Hästens seng som returgods

Det kan hurtigt være gods der fylder ret meget, da en Hästens seng fylder en del. Men det er ikke nogen hindring, da mange af de vognmænd vi har tilkoblet kører i liftbiler med 6 og 8 pallepladser. Der kan sagtens findes plads til din seng – og du vinder stadigvæk ved at benytte vognmandens ledige kapacitet. Det er ikke ualmindeligt at spare helt op til 75% på fragten, i forhold til hvad det ellers koster at sende en direkte bil.

Forsikret fragt af Hästens seng

Vi stiller høje krav til vores tilknyttede vognmænd. Ét af de krav er, at de skal tilkøbe en ellers ikke lovpligtig godsforsikring. Det sikrer os nemlig, at vi kun får seriøse og professionelle fragtfirmaer med ombord, der har mange års erfaring indenfor transportbranchen og med en høj årlig omsætning. Det sikrer desuden også dig hvis uheldet mod forventning skulle være ude og din Hästens seng bliver beskadiget under transporten. Alle vores vognmænd er tilknyttet vores fragtbørs CargoMatch ApS – ejer af Fragtopgaver.dk