Fragt af havebord

Hvis du overvejer at købe et havebord, er fragtprisen nogen gange en afgørende del, af den samlede pris. Især hvis havebordet er langt væk eller du skal krydse storebælt for at hente det. Uanset hvad kan du helt sikkert få gavn af vores service – vi tilbyder dig nemlig at få tilbud fra vognmænd der allerede kører den samme rute, og altså har mulighed for at fragte dit havebord sammen med andre opgaver eller ruter. På den måde får du den billigste pris på fragt af havebord.

  • Indtast opgaven nemt og hurtigt her
  • Over 300 danske fragtbiler ser din opgave
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragt af havebord
  • Du laver aftalen direkte med den vognmand du ønsker at benytte
Fragt af havebord

Indhent 4 tilbud på fragt af havebord her

Fragt af havebord som returgods

Når en fragtmand bliver færdig på sin ture, skal han som regel bare køre tom hjem. Derfor er der store besparelser at vinde, når du sender dit havebord som returgods. I forhold til at sende det direkte sparer du nemt 70-80% på fragten, ved at benytte en fragtmand der allerede er på farten. Alle de bud du modtager på din fragt er fra profesionelle fragtmænd der hver dag lever af at udføre transportopgaver. For at blive tilkoblet og få lov til at byde på din opgave, skal de dokumentere at de bl.a. er godsforsikret.

Hjælp til at bære havebordet ind

Selvom du kun betaler en brøkdel af fragtprisen skal du ikke være bange for at få en tilsvarende lavere service. Du får nøjagtig samme service, som hvis du havde bestilt fragtmanden direkte. Og når du opretter opgaven, kan du vælge om du vil have tilbud hvor fragtmanden hjælper med at bære havebordet ud til bilen og ind til dig ved leveringen.