Fragt af herregårdssten

Tro det eller ej, vi udbyder flere opgaver med fragt af herregårdssten end vi havde turde håbe. Vi har fundet ud af, at rigtige mange af opgaverne stammer fra mindre erhvervsdrivende men faktisk også private. I sagens natur er det ret svært at få sendt et parti herregårdssten på traditionel vis. Vi kan hjælpe dig med at løse opgaven til at en favorabel pris, når en vognmand der alligevel er på vejen, kan tage stenene med. Du kan spare helt op til 75%.

  • Opret opgaven fragt af herregårdssten lige her
  • Opgaven bliver udbudt til 300 danske biler
  • Efter kort tid modtager du op til 4 tilbud op fragten
  • Ønsker du at benytte en vognmand indgår du aftalen direkte med ham
Fragt af herregårdssten

Hent tilbud på fragt af herregårdssten her

Fragt af herregårdssten – returgods

Du står med en lidt atypisk fragtopgave når du skal have fragtet herregårdssten, men det gør ingenting her. De vognmænd vi har tilmeldt er vant til lidt af hvert. De lever alle af at drive en professionel fragtvirksomhed, men når de bliver færdige med deres ruter, går de ind og byder på andre opgaver her hos os, så de kan udnytte deres kapacitet til fulde ved fx at tage dit gods med på hjemturen. Det betyder at du kun skal betale en brøkdel af, hvad det ellers normalt ville koste.

Forsikret fragt af herregårdssten

Alle de vognmænd vi har tilknyttet er godsforsikret. Det betyder at de har dokumenteret over for os, at de enten har en fragtførerforsikring eller en godsforsikring – begge er ikke lovpligtige i Danmark, hvilket sikrer os, at vi kun får fragtfirmaer ombord med en tilstrækkelig årlig omsætning og heraf årelang erfaring. Udover at de i forvejen godt ved, hvordan de skal transportere herregårdssten, og i øvrigt har værktøjerne til det, så er de altså også forsikret hvis uheldet skulle være ude. Du kan derfor roligt udbyde din fragt af herregårdssten her. Alle vognmænd er tilmeldt CargoMatch ApS – Danmarks største online fragtbørs.