Fragt af Hi-Fi system

Hvis du køber et brugt Hi-Fi system over nettet, kan der være rigtig mange penge at spare. Men du kan nemt opleve at det befinder sig i den modsatte ende af landet, i forhold til hvor du bor. Det kan derfor hurtigt blive en meget dyr fornøjelse at få fragtet Hi-Fi systemet. Vi har dog løsningen på det! Ved at benytte dig af vores service udbyder vi din transportopgave til vognmænd der allerede er ude at køre på samme strækning eller rute, og derfor kan tage dit Hi-Fi system med retur, i stedet for at køre tomme hjem. Det kan give dig en langt lavere pris en normalt og ofte en besparelse på helt op til 75%!

  • Opret din fragt af Hi-Fi system lige her
  • 300 danske biler ser din transportopgave
  • Du modtager op til 4 tilbud i din mail
  • Du laver aftalen direkte med den vognmand du evt. ønsker at benytte
Fragt af Hi-Fi system

Indhent 4 tilbud på fragt af Hi-Fi system her

Fragt af Hi-Fi system som returgods

Det kan hurtigt være gods der fylder ret meget, hvis man skal have fragtet et komplet Hi-Fi system med store højtalere og forstærker. Men det er ikke nogen hindring, da mange af de vognmænd vi har tilknyttet kører i biler stort rumfang. Der kan sagtens findes plads til dit Hi-Fi system – og du sparer stadigvæk ved at benytte vognmandens ledige kapacitet – endda helt op til 75% på fragten, i forhold til hvad det ellers koster at sende en direkte bil.

Hjælp til at bære Hi-Fi systemet ind

Det er altid muligt at få hjælp til at bære Hi-Fi systemet ind. Den billigste løsning vil altid være at afhente og levere til kantsten – men der betyder ikke, at det koster en formue at få det båret ind. Skal der være to mand i bilen og de skal udføre en fuld indbæring, er det den dyreste løsning, men igen, hvis de alligevel har været ude på en fragtopgave og får en tom bil, kan du stadigvæk sagtens finde et rigtig godt tilbud på at få opgaven løst.