Fragt af højstol

Hvis du køber en brugt højstol på Den Blå Avis eller Gul og Gratis, er der ofte mange penge at spare. Men besparelsen bliver hurtigt ædt op af fragtomkostningerne, da en højstol af gode grunde ikke kan sendes med almindelig pakkepost. Vores koncept gør det muligt for dig, at få fragt af højstol med en vognmand der allerede kører ruten, eller kan tage højstolen med på returen hvor han alligevel bare skal køre uden gods.

  • Opret opgaven ved at udfylde formularen lige her
  • Din fragtopgave udbydes til 300 danske fragtbiler
  • Du får herefter 4 tilbud på fragt af højstol
  • Du laver aftalen direkte med den vognmanden du evt. ønsker at benytte
Fragt af højstol

Få fire tilbud på fragt af højstol her

Fragt af højstol som returgods

Når en fragtbil bliver færdig med sin rute, skal den som regel bare køre hjem eller retur til terminalen uden gods. Din opgave bliver udbudt til netop de fragtbiler, og dermed har vognmanden mulighed for at tilbyde en rigtig lav pris på opgaven, da bilen jo i forvejen kører ruten som er betalt af den faste kunde. Du kan dermed let få en besparelse på ca. 75% lige her. Stedet hvor vognmændene byder på din opgave hedder CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs.

Forsikret fragt af højstol

For at man som vognmand kan blive tilmeldt vores fragtbørsen kræver vi, at de er godsforsikret. Dette betyder, at de enten skal have fragtfører- eller godsforsikring, der blandt andet dækker i tilfælde af, at din højstol mod forventning bliver beskadiget under transporten. Det sikrer ligeledes, at vi kun får tilmeldt seriøse og professionelle vognmænd med årelang erfaring indenfor transportbranchen. Du får altså udført professionel fragt af højstol til samme høje kvalitet som normalt, men til en brøkdel af prisen. Husk altid at sikre dig, at netop dit gods er dækket af vognmandens forsikring hvis noget skulle ske. Nogle godstyper kræver en tillægsforsikring, men det kan vognmanden vejlede dig omkring, inden I sætter fragtopgaven i gang.