Fragt af højtalere

Det kan være rigtig dyrt og uoverskueligt at få udført fragt af højtalere og anden hifi. Uanset om du overveje at købe noget hos en privat eller du skal have nyt højtalere fra en forhandler, bliver fragtprisen hurtig høj, da højtalere fylder meget og som regel er tunge. Men det har vi løsningen på! Vi har samlet en hel masse danske vognmænd, der byder på fragtopgaver og fragt af højtalere. Det er nemt at komme i gang:

  • Udfyld formularen her nemt og hurtigt
  • 300 danske fragtbiler modtager din opgave
  • Du får hurtigt op til 4 tilbud på fragt af højtalere
  • Vil du benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af højtalere

Få fire tilbud på fragt af højtalere her

Fragt af højtalere som returgods

Hele kernen er, at vi beder fragtmænd der allerede er ude at køre på deres ruter, om at tage gods med i stedet for at køre tomme retur. Det betyder at deres tur allerede er betalt og alt hvad de ellers kan fylde ind, er en god fortjeneste. Men det kommer især dig til gode, for når en fragtmand byder på en opgave, hvor hans alternativ er at køre tom hjem, kan du nemt opnå besparelser helt op til 75% i forhold til hvad du ellers skulle betale for fragt af højtalere.

Forsikret fragt

Alle de vognmænd vi har tilkoblet fragtbørsen har dokumenteret at de har en såkaldt fragtførerforsikring (godsforsikring) det betyder at din højtalere bliver sendt forsikret og trygt, hvis uheldet skulle være ude. Mange højtalere er af meget høj værdi, og det er derfor vigtigt for dig at de bliver sendt ordentligt. Husk dog altid at være helt enige omkring hvilket værdi højtalerne skal forsikres for inden i sætter transporten i gang.