Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Fragt af hvidevarer

Uanset om du har købt nye eller brugte hvidevarer, kan du have brug for at få dem fragtet hjem. Indhent skarpe tilbud på fragt af hvidevarer her. Du skal blot udfylde vores formular hvorefter du nemt og hurtigt vil modtage priser på fragt af hvidevarer direkte i din mailboks.

  • Indtast opgaven på fragt af hvidevarer lige her
  • En masse danske vognmænd ser opgaven
  • Derefter modtager du 4 uforpligtende tilbud på fragten
  • Det tilbud du ønsker at benytte, siger du ja til og laver derefter aftalen med vognmanden.
Fragt af hvidevarer

Fragt af hvidevarer – hent 4 tilbud her

Transport og levering af hvidevarer

Hvis du har købt nye hvidevarer kan du med fordel få dem kørt hjem af en vognmand der alligvel kører turen. Ved at sætte opgaven i udbyd, kan du sende fragtopgaven ud til vores tilmeldte vognmænd. De der kan udføre opgaven, svarer tilbage med deres bedste pris til dig. Hvis en af dem (som regel flere) kan kombinere turen med noget andet, kan der være rigtig mange penge at spare for dig.

Billig fragt af hvidevarer

Har du eksempelvis købt en eller flere brugt hvidevarer i København, og du selv bor i Århus, er det en dyr fornøjelse at køre over og hente dem. Der skal både betales bro, trailerleje samt at der skal bruges en hel dag på opgaven. Ved at få en vognmand, der er blevet tom i København og alligvel skal køre til Århus, til at fragte hvidevarerne, kan du få en rigtig god pris på opgaven. Vognmændende er tilmeldt en fragtbørs der hedder Cargomatch, som du kan se lige her.