Fragt af ilttank

Har du brug for at få fragtet en ilttank uden at skulle slippe en formue? Vi har kunder indenfor vidt forskellige områder lige fra sportsdykkere til sundhedsvirksomheder og privatklinikker. Udfyld vores formular nedenfor – det tager blot 2 minutter og hvorefter vi sender din fragtopgave i udbud blandt vores ca. 300 danske vognmænd. De er alle vant til at håndtere ad hoc opgaver og kan altid tilbyde dig store besparelser – ofte helt op til 75% af prisen på en direkte tur. Vores service er gratis og helt uforpligtende, så du har faktisk intet at tabe.

  • Opret din fragt af ilttank lige her
  • 300 danske vognmænd ser din fragtopgave
  • Du modtager op til 4 uforpligtende tilbud i din mail
  • Du laver aftalen direkte med den transportør du evt. ønsker at benytte
Fragt af ilttank

Indhent 4 tilbud på fragt af ilttank her

Fragt af ilttank – returgods

Alle vores vognmænd har til daglig faste ruter, hvor de servicerer deres kunder. Når de er nået frem til deres destination kører de efterfølgende bare tomme hjem. Men har de mulighed for at tage gods med retur vil det ofte være ren fortjeneste. Den faste kunde har nemlig allerede betalt for hele bilens rute inklusive evt. broafgifter. Derfor vil du kunne spare rigtig mange penge – helt op til 75% hvis du udbyder din opgave hos os.

Forsikret fragt af ilttank

Skulle uheldet være ude og ilttanken bliver beskadiget under transporten, vil vognmandens godsforsikring eller fragtførerforsikring dække skaderne. Disse forsikringer er ikke lovpligtig i Danmark, men tilkøbes som af erfarne vognmænd med høj omsætning, der typisk har været indenfor transportbranchen i mange år. Dette er et af de strenge krav fra vores side, så vi kan sikre at få seriøse og professionelle transportudbydere tilmeldt fragtbørsen – vognmænd der uden problemer kan håndtere fragt af ilttank. Husk dog altid at besigtige ilttanken INDEN du kvitterer for modtagelsen, for ellers er forsikringen ikke dækkende. Alle vores vognmænd er tilknyttet CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs.