Fragt af indbygningsovn

Overvejer du at købe en indbygningsovn fra fx Den Blå Avis eller Gul og Gratis m.fl.? Det kommer nok ikke som et chok at det kan være en noget dyr affære at få det fragtet på traditionel vis. Det laver vi om på! Vi udbyder din fragt af indbygningsovn til vognmænd der allerede skal samme vej eller retur og indenfor ganske kort tid – gerne 30 min til 1 time – får du op til 4 tilbud på opgaven. Det gør at du kan få fragten udført for en brøkdel af, hvad det ellers ville have kostet og endda helt op til 75%. Hvis ingen af tilbudene lever op til dine forventninger har du også mulighed for at takke nej til dem alle – uden nogen omkostninger. Vores service er desuden 100% gratis.

  • Opret din opgave på fragt af indbygningsovn lige her
  • 300 danske vognmænd modtager din forespørgsel
  • I løbet af kort tid modtager du op til 4 tilbud
  • Hvis du ønsker at benytte et tilbud laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af indbygningsovn

Hent 4 tilbud på fragt af indbygningsovn her

Billigt fragt af indbygningsovn

Når du får en fragtbil der allerede er ude at køre til at fragte din indbygningsovn er der per automatisk en stor besparelse. Det er ikke ualmindeligt at vognmændene byder på opgaven med en besparelse på helt op til 75% i forhold til markedsprisen på en direkte tur, da deres oprindelig tur ud og hjem allerede er betalt af kunden. Alle de vognmænd der er tilmeldte lever af at drive en professionel transportvirksomhed, men vil for at tjene lidt ekstra meget gerne tage returgods med i stedet for at køre tomme hjem.

Forsikret fragt af indbygningsovn

Et af de krav vi stiller for at en vognmand kan blive tilmeldt vores fragtbørs er, at han kan dokumentere at han har en, ellers ikke lovpligtig, godsforsikring. Det betyder at de vognmænd vi har tilmeldt er dygtige og seriøse og typisk med flere års erfaring indenfor transportbranchen. Vores tilknyttede vognmænd er tilmeldt Danmarks største fragtbørs CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og som fragtopgaver.dk også er en del af. Vi gør en ære i at yde en god service og vi er stolte over den gode feedback vi har fået fra tidligere kunder, der har benyttet sig af systemet, hvilket blandt andet kan ses på Truspilot.dk.