Fragt af induktionskomfur

Det kan være en svær transportopgave at få fragtet et induktionskomfur på sædvanlig vis uden at skulle betale i dyre domme. Udfylder du vores formular nedenfor og udbyder du opgave hos vores fællesskab af tilknyttede vognmænd, garanterer vi en stor besparelse på din fragt af induktionskomfur – gerne helt op til 75%. De har alle det rette grej og den nødvendige kapacitet til at transportere dit induktionskomfur.

  • Opret opgaven på fragt af induktionskomfur formular lige her
  • 300 danske biler ser din forespørgsel
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragten
  • Ønsker du at komme i kontakt med en vognmand sender vi kontaktinfo til din mail
Fragt af induktionskomfur

Indhent gratis tilbud på fragt af induktionskomfur

Fragt af induktionskomfur som returgods

Vi har alle de gængse biltyper tilknyttet. Lige fra små varevogne med lift, 8 pallers varevogne med lift til lastbiler. Det betyder at vi helt sikkert kan finde en bil der i forvejen er ude at køre, der har mulighed for at tage dit induktionskomfur med som returgods. Når vores tilknyttede vognmænd har leveret deres gods til de faste kunder vil de gerne have mulighed for at udnytte bilens kapacitet til hjemturen, da dette vil give dem en stor fortjeneste. Deres faste kunde har nemlig allerede betalt for hele bilens tur – tur/retur inkl. eventuelle broafgifter. Derfor er de også villig til at give dig et stort afslag i prisen sammenlignet med en direkte tur.

Forsikret fragt af induktionskomfur

Fragtopgaver.dk ejes af Fragtbørsen Cargomatch hvor vognmænd hver dag fylder deres biler op med ekstra gods. Alle parter vinder – vognmanden undgår at køre tom hjem, du får en billig pris på fragt af induktionskomfur og miljøet bliver skånet for store mængder CO2. Vi stiller desuden høje krav til de vognmænd der byder på din fragt. De skal blandt andet kunne dokumentere, at de er godsforsikret for at blive tilmeldt – det er din tryghed for, at fragten bliver udført professionelt og forsikret, hvis uheldet mod forventning skulle være ude. Vi lever nemlig af glade kunder, og dem har vi rigtig mange af – se bare på Trustpilot.