Fragt af instrumenter

Hvis du handler brugte instrumenter på dba.dk eller gulgratis.dk kan der være mange penge at spare. Men højre fragtomkostninger kan hurtigt æde hele besparelsen. Især hvis instrumenterne du overvejer at købe er til salg i den modsatte ende af landet eller hvis du skal krydse storebælt for at hente dem. Vi udbyder din fragtopgave til vognmænd der allerede er på farten og nemt kan tage din instrumenter med når de alligvel er ude at køre.

  • Opret opgaven på fragt af instrumenter lige her
  • Vi udbyder opgaven til hele vores netværk på mere end 300 fragtbiler
  • Du får op til 4 uforpligtende fragttilbud pr. mail
  • Hvis du vil bruge et tilbud laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af instrumenter

Hent gode tilbud på fragt af instrumenter her

Billig fragt af instrumenter

Når du sender dine instrumenter med en vognmand er allerede kører ruten, kan du spare helt op til 75% på fragtprisen. Der sker fordi vognmanden allerede har fået sin rute betalt fra andre kunder. Når han på et tidspunkt bliver færdig skal han egentligt bare køre hjem uden gods. Da han har massere af plads bagi og alligvel kører ruten, vil han selvfølgelig rigtig gerne have fyldt lastrummet op. Det kan han passende gøre ved at byde på din opgave og på den måde kan du få billig fragt af instrumenter her.

Forsikret fragt af instrumenter

Vognmændende der byder på opgaver her er alle tilkoblet Cargomatch. Cargomatch er den fragtbørsen der ejer fragtopgaver.dk, og her skal alle vognmænd dokumentere at de har en godsforsikring før de kan blive tilmeldt. Skulle uheldet være ude, er dine instrumenter altså forsikret under fragten. Dog er det altid en god idé at sikre sig, at netop ens gods er forsikret. Nogle godstyper kræver en ekstra tillægsforsikring, men det kan vognmanden rådgive og vejlede omkring, inden I sætter transporten i gang.