Fragt af inventar

Der kan være mange årsager til at du har brug for fragt af inventar, det kan været at du har købt inventar til en butik, et lager eller som oftes, du har købt et parti på en auktion eller et konkursbo. Uagtet hvorfor du har behov for fragten, kan det være en rigtig gods idé at udbyde opgaven og få flere forskellige tilbud. Vi har samlet et stort netværk af vognmænd der byder på din opgave, så du er sikret en så god pris som muligt.

  • Opret opgaven på fragt af inventar lige her
  • Fragten udbydes til 300 danske fragtbiler
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragten
  • Du indgår aftalen direkte med den vognmanden du evt. ønsker at benytte
Fragt af inventar

Få fire tilbud på fragt af inventar her

Fragt af inventar som returgods

Hvis du skal have fragtet en stor mængde inventar, har du i sagens natur også brug for en stor bil, med plads til det hele. Men det kan være en dyr fornøjelse at sende en bil direkte kun med din opgave på. Ved at benytte vores service, får du tilbud fra vognmænd der i forvejen er ude at køre. Det giver dig en stor besparelse, da du kun skal betale for den tid vognmanden reelt benytter på at udføre din opgave.

Hjælp til fragten

Det kan være at du skal have båret al inventaret op på dit nye kontor eller ind på et lager – derfor kan det være en stor hjælp, at der er to chauffører i bilen der leverer godset. De vognmænd vi har tilknyttet er alle professionelle vognmænd, der til hverdag lever af, at fragte gods. Vognmændene har de nødvendige remedier såsom tæpper, seler og møbelhunde til at kunne udføre din fragt helt optimalt. Du kan derfor roligt udbyde din fragt af inventar her, og husk det er helt gratis og uforpligtende for dig. Vognmændene er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch, du kan læse mere om Cargomatch her.