Fragt af jolle

Når du køber en brugt jolle på eksempelvis dba.dk eller guloggratis.dk, kan der hurtigt være rigtig mange penge at spare! Men den besparelse kan hurtigt blive spidst op af fragtomkostninger der går til at få jollen hjem. Men det kan vi hjælpe med! Vi udbyder din fragt af jolle til vognmænd og fragtfirmaer der allerede kører samme rute, og har plads til at kombinere din fragtopgave en andre ture.

  • Opret fragtopgaven lige her
  • 300 danske fragtbiler ser opgaven
  • Du får dernæst op til 4 tilbud på fragt af jolle
  • Vi sender kontaktinfo på den vognmand du ønsker at benytte – helt gratis!
Fragt af jolle

Indhent 4 tilbud på fragt af jolle

Fragt af jolle som returgods

Fragtmænd der bliver færdige med deres ruter, skal for det meste bare køre hjem igen, uden gods i varerummet. Men det gør som sådan ikke noget, for turen er som regel allerede betalt. Men kan han få returgods med i stedet for at køre tom tilbage, er det “ekstra sukker på kagen”. Og fordi hans rute allerede er betalt, kan du få tilbud på fragt af jolle hvor du sparer op til 75% på fragten.

Hjælp til af løfte jollen ud

Alle de joller der kan være i en varevogn eller på en trailer passer rigtig godt ind på de vognmænd der kører deres pakkeruter. Når der er tale om en større jolle eller båd, kan det hurtigt være nødvendigt med kranbiler og den slags, og så er opgaven en helt anden. Men alle de joller de kan hånderes og manuelt løftes af 2-3 mand passer godt ind. Og selvfølgelig vil chaufføren gerne hjælpe med at få den læsset ind og ud af bilen.