Fragt af julegaver – Få tilbud her

På Fragtopgaver kan du hurtigt og nemt finde en vognmand der kan levere julegaver ud til dine kunder og forretningsforbindelser. Alt du behøver at gøre, er at oprette opgaven på fragt af julegaver i vores system ved at udfylde vores formular. Ved at udbyde din transport til flere forskellige vognmænd, kan du få den bedste pris. Husk det er helt uforpligtende at benytte vores service.

  • Opret opgaven på fragt af julegaver, ved at udfylde vores formular lige her
  • Din opgave sendes ud til over 250 vognmænd i Danmark
  • Du modtager hurtigt 4 uforpligtende tilbud på fragt af julegaverne
  • Ønsker du at benytte et tilbud, laver du aftale direkte med vognmanden
Fragt af julegaver

Indhent gratis tilbud på fragt af julegaver

Tilbud på fragt af julegaver

Det er helt uforpligtende og gratis at oprette en opgave på fragt af julegaver i vores system. Du opretter opgaven på fragt af julegaver, får tilbud sendt fra vores tilknyttede vognmænd og hvis du ønsker at benytte et af de modtaget tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden. Herefter slettes opgaven på fragt af julegaver fra vores system, og du hører ikke mere fra os.

Fragt af julegaver via fragtopgaver.dk

Fragtopgaver er koblet op på en fragtbørs, hvor vognmænd går ind og byder på forskellige transportopgaver. Ved at sende dine fragtopgaver i udbud kan du hurtigt få 4 uforpligtende tilbud. Du vælger et af dem hvis du har lyst, eller du siger nej til alle. Det er gratis uanset hvad du vælger.
Systemet hvor vognmændende er tilmeldt hedder Cargomatch og kan ses lige her