Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Fragt af kajak

Der er flere og flere der for alvor at taget kajaksejling til sig. Både som et motionsredskab i havkajakker men også mindre kajakker til søer, jagt og udflugter. Uanset om du har købt, eller overvejer at købe, en ny eller brugt kajak – kan vi formidle fragten af den, til en vognmand der allerede er ude at køre. Det gør at du ikke skal føle dig geografisk begrænset, når du f.eks. søger efter en kajak på dba.dk eller guloggratis.dk

  • Opret din opgave på fragt af kajak lige her
  • 300 danske fragtbiler modtager din forespørgsel
  • De sender op til 4 tilbud på fragten
  • Ønsker du at benytte et tilbud, er aftalen direkte mellem dig og vognmanden
Fragt af kajak

Indhent fire gode tilbud på fragt af kajak

Billig fragt af kajak

En kajak kan af gode grunde ikke sendes med traditionel pakkepost. Derfor kan det til tider betyde, at du kun søger efter din nye eller brugte kajak inden for en overskuelig rækkevidde eller lokalt. Det skal jo være muligt for dig at få den hjem, uden det koster en formue. Vi har skabt et system, der gør det muligt for dig at købe en kajak overalt i landet. Du får tilbud på at få den fragtet hjem, via en vognmand der allerede kører ruten. Ved at benytte en fragtmand der allerede er ude at køre, kan du nemt spare op til 75% på fragt af kajak.

Forsikret fra af kajak

De vognmænd der byder på din fragt, er alle tilmeldt fragtbørsen Cargomatch. Her sætter vi som krav, for at blive tilkoblet, at man som minimum har en, ellers ikke lovpligtig, fragtfører- eller godsforsikring. Det betyder at du roligt kan indhente tilbud på fragt af kajak. Skulle uheldet være ude, er du naturligvis helt dækket ind via vognmandens godsforsikring. Husk altid at være enige om betingelserne inden I sætter transporten i gang. Noget gods kræver en tillægsforsikring, men det kan vognmanden rådgive dig omkring.