Fragt af karlekammerskab

Hver dag formidler vi fragt af adskillige karlekammerskabe, det er et møbel der især handles privat som brugt fra dba.dk og guloggratis.dk. Men en stor del af de handler bliver kun til noget, så længe at transporten kan udføres til en rimelig pris. Hvis du rekvirerer en vognmand til at køre direkte med din opgave bliver det hurtigt en dyr fornøjelse. Vi har specialiseret os i, at udnytte vognmændenes ledige kapacitet, således at du kan få udført fragt af karlekammerskab for en brøkdel af, hvad det ellers nemt ville koste.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Fragtopgaven bliver udbudt til over 300 danske biler
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragt af karlekammerskab
  • Hvis du vil benytte et tilbud indgår du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af karlekammerskab

Få fire tilbud på fragt af karlekammerskab her

Fragt af karlekammerskab som returgods

I al sin enkelthed handler det om at optimere de kilometer der konstant bliver kørt af de danske vognmænd uden gods i ladet. Når en fragtmand er blevet færdig med sin rute og egentligt bare kører tom hjem, vil han hellere end gerne tage et karlekammerskab med i stedet for at køre tom hjem. Da sådan et møbel ofte er stort og tungt, er det en rigtig god idé at bruge en professionel transportør til opgaven, der har erfaring i at læsse et karlekammerskab og i øvrigt har de fornødne værktøjer, såsom seler, møbel og tæpper.

Billig fragt af karlekammerskab

Når du benytter en fragtmand der alligevel bare kører tom hjem, har han mulighed for at give dig en rigtig billig pris på fragt af karlekammerskab. Hans bil er nemlig allerede betalt for at køre ud og hjem, så det kan få med som ekstra gods tilbage er næsten ren fortjeneste. Det er ikke ualmindeligt at du opnår en besparelse på 75% ved at benytte vores service til fragt af karlekammerskab.