Fragt af keyboard

Har du købt et brugt keyboard fra Den Blå Avis eller Gul og Gratis? Så kan det være du har brug for at få den fragtet hjem uden at det skal blive en dyr fornøjelse. Udfyld vores formular nedenfor – det tager kun et par minutter og herefter sender vi din transportopgave i udbud blandt vores ca. 300 danske vognmænd. De er alle vant til at håndtere ad hoc opgaver og kan tilbyde dig en stor besparelse – ofte helt op til 75% af prisen på en vanlig tur. Vores service er gratis og helt uforpligtende, så du har faktisk intet at tabe ved at sende din opgave i udbud hos os.

  • Opret din fragt af keyboard lige her
  • 300 danske vognmænd ser din transportopgave
  • Du modtager op til 4 uforpligtende tilbud i din mail
  • Du laver aftalen direkte med den transportør du evt. ønsker at benytte
Fragt af keyboard

Indhent 4 tilbud på fragt af keyboard her

Fragt af keyboard som returgods

Alle vores vognmænd servicerer dagligt deres faste kunder. Når de har læsset af kører de som regel efterfølgende tomme hjem. Men har de mulighed for at tage gods med retur vil det ofte være ren fortjeneste, da den faste kunde allerede har betalt for bilens rute ud og hjem inklusiv evt. broafgifter. Derfor vil du kunne spare rigtig mange penge ved fragt af keyboard.

Forsikret fragt af keyboard

Skulle uheldet være ude og dit keyboard bliver beskadiget under transporten, vil vognmandens gods- eller fragtførerforsikring dække skaderne. Denne forsikring er ikke lovpligtig i Danmark, men tilkøbes af stabile vognmænd med høj omsætning, der ofte har mange års erfaring indenfor fragtbranchen. Dette er et af de strenge krav fra vores side, så vi kan sikre at få seriøse og professionelle transportudbydere tilmeldt – vognmænd der uden problemer kan håndtere fragt af keyboard. Alle vores vognmænd er tilknyttet vores fragtbørs CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs.