Fragt af klapvogn

Der kan være mange penge at spare ved at købe en brugt klapvogn på dba.dk eller guloggratis.dk – men besparelsen bliver hurtigt ædt op at omkostninger til fragt og transport. Vi tilbyder en service hvor du kan ramme mange vognmænd på en, der i forvejen er ude at køre og dermed har mulighed for at tage din klapvogn med tilbage, i stedet for at køre tomme hjem. Det er godt for din pengepung og vognmanden undgår tomkørsel.

  • Opret opgaven på fragt af klapvogn lige her
  • 300 biler modtager din forespørgsel
  • Du får op til 4 tilbud direkte i din mail
  • Ønsker du at benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af klapvogn

Hent 4 tilbud på fragt af klapvogn her

Fragt af klapvogn med fragtfirma

Det kan hurtigt lyde som en dyr fornøjelse at booke et fragtfirma til at hente og levere en klapvogn. Det er det også normalt – med mindre at fragtmanden alligvel har hele sin rute betalt fra andre kunder, og egentligt bare skal køre tom hjem når han er færdig. Hvis vognmanden har mulighed for at at sende lidt ekstra gods med den fragtbil, der alligvel er ude at køre, giver det en fin fortjeneste for ham. Især hvis han kan samle lidt forskellige opgaver sammen. Og det kommer dig til gode, for du kan nemt spare helt op til 75% ved at benytte en fragtbil der allerede er i gang.

Forsikret fragt af klapvogn

De vognmænd der byder på din opgave, er alle tilmeldt fragtbørsen Cargomatch. For at blive medlem af Cargomatch som vognmand, skal man som minimum kunne dokumenterer at man har en, ellers ikke lovpligtig, godsforsikring. Vi stiller høje krav til vognmændende, og alle sammen lever dagligt af at udføre professionel transport. Men det kommer kun dig til gode, da de på den måde helt automatisk også tilbyder forsikret fragt af klapvogn. Hvis du vil læse mere om Cargomatch kan du gøre det her.