Fragt af klaver

Både i privaten og offentlige institutioner kan der være behov for at få fragtet et klaver. Vi er faktisk overrasket over hvor mange der rent faktisk får deres klaver fragtet via vores system. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse hvis man får tilbud af forskellige transportvirksomheder, da de som regel oplyser prisen på en direkte tur, hvor evt. broafgifter er inkluderet. Hos os bliver din fragt af klaver sendt i udbud blandt vores tilmeldte vognmænd, der alle sidder klar bag tasterne til at give dig en stor rabat på opgaven – ofte sparer du helt op til 75% af markedsprisen på en direkte tur. Vores service er overskuelig, gratis og helt uforpligtende, så du er velkommen til at give det et forsøg.

  • Udfyld formularen hurtigt lige her
  • Din fragt bliver udbudt til 300 danske biler
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragt af klaver
  • Du laver aftalen direkte med den fragtmand du ønsker at benytte
Fragt af klaver

Få fire tilbud på fragt af klaver her

Fragt af klaver som returgods

Du kan spare rigtig mange penge når du benytter en fragtmands ledige kapacitet. Han kører allerede ruten for sine faste kunder, og når han bliver færdig vender han om og tager turen hjem uden gods i varerummet. Hvis du kan give ham returgods med undgår han tomkørsel men kan samtidigt tilbyde dig en god pris på fragt af klaver, da returgods oftest er ren fortjeneste for vognmanden. Du kan derfor nemt spare op til 75% når opgaven bliver udført som returgods.

Hjælp til fragt af klaver

Et klaver er som regel meget tungt og svært håndterbart for én person. Du kan selvfølgelig sagtens få vognmanden til at hjælpe med at læsse af og på det. Har du brug for hjælp fra 2 mænd kan dette også lade sig gøre – du oplyser blot kriterierne i formularen ovenfor. Mange af de vognmænd vi har tilknyttet har nemlig den fornødne erfaring og værktøjerne til at håndtere fragt af klaver på forsvarlig vis. Vognmændene er i øvrigt godsforsikret, hvilket er din sikkerhed i tilfælde af, at klaveret mod forventning bliver beskadiget under transporten. Det er et af de mange kriterier for at blive tilmeldt vores fragtbørs og få lov til at byde på transportopgaver. Vognmændene er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch ApS – Danmarks største fragtbørs.