Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Fragt af knallert

Der er hurtigt mange penge at spare ved at købe en brugt knallert. Men hvis knallerten befinder sig i den modsatte ende af landet, bliver den besparelse hurtigt ædt op af fragtomkostninger. Her har du muligheden for, at få tilbud på fragt af knallert fra vognmænd der i forvejen kører ruten, og kan tage knallerten med, når de nu alligvel kører forbi.

  • Opret din opgave lige her
  • Vi udbyder den til 300 fragtbiler
  • Du får 4 gode tilbud på fragt af knallert
  • Aftalen laves direkte med den vognmand du evt. ønsker at benytte
Fragt af knallert

Hent 4 tilbud på fragt af knallert her

Fragt af knallert som returgods

Det giver næsten sig selv; en fragtmand der allerede er ude at køre, kan tilbyde en meget lavere fragtpris i forhold til hvis han først skulle til at starte bilen og køre afsted. Når du benytter en vognmands ledige kapacitet, og hjælper ham med at undgå tomkørsel kan han give dig en pris, hvor du hurtigt opnår en besparelse på 75% på fragt af knallert.

Forsikret fragt af knallert

De vognmænd du modtager bud fra igennem os, er alle tilmeldt Fragtbørsen Cargomatch. For at blive tilmeldt Cargomatch, og få lov til at byde på forskellige fragtopgaver, kræver vi at vognmændende dokumenterer at de har en godsforsikring. Det er nemlig ikke lovpligtigt at have en godsforsikring i Danmark, selvom man driver vognmandsforretning. Det har vi valgt at sætte som minimumskrav her. Skulle uheldet være ude, er vognmanden altså forsikret. Dog skal man altid sikre sig, at netop ens gods er forsikret, da nogle godstyper kræver en sekundær forsikring – men det kan vognmanden vejlede dig i, inden I sætter fragten i gang.