Fragt af købmandsdisk

Det er et smukt og tidsløst møbel, der i den grad bliver handlet meget for tiden. Vi udbyder adskillige transporter hver eneste dag, med fragt af købmandsdisk. Men det er et stort, uhandig og som regel et tungt møbel. Det kan gøre det svært for dig at finde en fornuftigt fragtpris, især hvis du i forvejen er på udkig efter en brugt købmandsdisk hvor prisen skal være den helt rigtige. Dog er der hjælp at hente lige her, vi gør det muligt for dig at benytte vognmændendes ledige kapacitet til at fragte en købmandsdisk med.

  • Udfyld formularen nemt og hurtigt lige her
  • Opgaven sendes i udbud til over 300 biler
  • I løbet af ganske kort tid, modtager du op til 4 tilbud
  • Indgå aftalen direkte med den vognmand du ønsker at benytte
Fragt af købmandsdisk

Få 4 gode tilbud på fragt af købmandsdisk her

God pris på fragt af købmandsdisk

Som sagt kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at få fragtet en købmandsdisk, og andre møbler for den sags skyld, men ved at benytte vores service og derigennem vognmændendes ledige plads i lastrummet, opnår du nemt en besparelse på op til 75%. Opgaven bliver udført af professionelle og dygtige vognmænd, så der ikke kommer til at ske det nye møbel noget under fragten.

Hvordan virker det

Vognmændende er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch (Læs mere her) hvor de byder på opgaver hver dag. For at være tilmeldt skal de dokumentere at de har en godsforsikring, hvilket der ikke er lovpligtigt for at drive vognmandsforretning i danmark. Det er hos os en forudsætning for overhovedet at blive tilmeldt, således at du kan få udført en god fragt men af et professionelt firma, der ved hvad de laver. Det er helt gratis og 100% uforpligtende for dig at benytte servicen, du modtager altså op til fire tilbud på fragten og så vælger du selv om du ønsker at benytte et af dem.