Fragt af køkken

Der kan være rigtig mange penge at spare ved at at købe et brugt køkken. Men man overser ofte fragtomkostningerne, for et køkken hvor elementerne allerede er samlet, fylder jo en del og det kan være dyrt at få fragtet når du kontakter den lokale fragtmand. Vi tilbyder at du benytter vognmændendes ledige kapacitet og dermed får en langt lavere pris på din forsendelse i forhold til hvis der skulle sendes en bil der kun skulle fragte dit køkken.

  • Opret opgaven ved at udfylde formularen lige her
  • Din fragtopgave sendes i udbud til 300 biler
  • Inden for kort tid modtager du 4 tilbud på fragt af køkken
  • Du laver aftalen direkte med fragtmanden hvis du ønsker at benytte et tilbud
Fragt af køkken

Hent 4 gode tilbud på fragt af køkken her

Fragt af køkken som returgods

Det fylder hurtigt en fragtbil når der skal sendes et køkken. Men hvis bilen allerede er ude at køre og egentligt bare skal køre tom hjem, så vil vognmanden hellere end gerne give dig en skarp pris på at fragte dit køkken, især når alternativet er at køre tilbage uden gods. Det giver dig en langt billigere fragtpris og vognmanden får fyldt varerummet – det er altså en god forretning for begge parter.

Professionel fragt

De vognmænd der byder på din opgave er alle professionelle vognmænd der lever af at udføre fragt for deres erhvervskunder. Det giver dig en stor tryghed når de skal fragte dit køkken. De har allerede alle de nødvendige værktøjer med i bilen der skal bruges for at pakke køkkenet så det stor forsvarligt og sikkert under transporten. Det er din tryghed for at opgaven bliver udført omhyggeligt og professionelt. Vognmændende er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch, hvor de har mulighed for at byde på nye fragtopgaver. Læs om Cargomatch her.