Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Fragt af køleskab

Du kan med hjælp fra fragtopgaver.dk nemt og gratis modtage 4 tilbud på din fragt af køleskab. Det er hurtigt og uforpligtende af benytte vores service og det kræver blot, at du udfylder denne formular.Du vil herefter modtage 4 forskellige priser på fragten af dit køleskab direkte i din e-mail.
Hvis du går og overvejer et køb af et køleskab, som skal fragtes, er prisen for transporten selvfølgelig også afgørende for dit køb.

  • For at modtage tilbud på fragt af køleskab, skal du blot udfylde denne formular.
  • Din forespørgsel vil herefter blive sendt ud til over 250 vognmænd i Danmark.
  • Du modtager hurtigt 4 uforpligtende tilbud på fragten af dit køleskab.
  • Ønsker du at bruge et af dine tilsende tilbud, får du med det samme direkte kontakt med vognmanden.
Fragt af køleskab

Hent tilbud på fragt af køleskab

Tilbud på fragt af dit køleskab

Efter at du har oprettet din forespørgsel på fragt af dit køleskab bliver din opgave lagt ud i vores netværk af vognmænd. Disse vognmænd vil nu tilbyde dig den bedste pris på fragten af køleskabet. Matcher en af priserne dit behov, laver du herefter en aftale direkte med vognmanden. I det øjeblik du indgår en aftale med en vognmand på fragt af dit køleskab vil turen blive slettet i vores system.

Fragt af køleskab via fragtopgaver.dk

Det fungerer sådan, at i det øjeblik din forespørgsel på fragt af køleskabet bliver lagt i vores system, bliver opgaven synlig for 250 vognmænd. Ud fra de oplysninger du oplyser i formularen, er vognmændende i stand til at give dig en pris på din opgave.
Hvis fragten af dit køleskab ikke nødvendigvis behøves at foregå en bestemt dag, vil vognmændende som oftest også bedre kunne give dig en rigtig god pris, da de kan kombinere din fragt med en tur, de i forvejen skal kører i området.
Dette vinder både vognmanden og du på – vognmanden får lidt ekstra gods med på bilen og du får en god pris på fragten af dit køleskab.

Det system hvor din opgave bliver udbudt til vognmændende i, hedder Cargomatch og denne side kan besøges her