Fragt af kogeplader

Har du brug for at få fragtet kogeplader, kan vi hjælpe dig nemt, hurtigt og effektivt. Vi udbyder opgaven til over 300 danske vognmænd der allerede er i gang med andre opgaver for deres faste kunder til daglig. Således har de mulighed for at udføre din fragt kombineret med anden kørsel og som returgods, hvilket giver dig en stor besparelse af fragten – helt op til 75% af markedsprisen på en direkte tur. Udfyld vores formular og du modtager tilbud i løbet af kort tid. Det er gratis og helt uforpligtende.

  • Udfyld formularen lige her
  • Din fragtopgave sendes i udbud til 300 danske biler
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragt af kogeplader
  • Du indgår aftalen direkte med den vognmanden du evt. ønsker at benytte
Fragt af kogeplader

Få fire tilbud på fragt af kogeplader her

Fragt af kogeplader som returgods

Fænomenet returgods betyder i al sin enkelthed, at vognmænd tager gods med retur i stedet for at køre ‘tomme’ hjem. Deres rute er allerede betalt af deres faste kunde, så de kan derfor tilbyde dig en langt billigere fragt af kogeplader i forhold til, hvis de skulle udføre opgaven som en direkte transport.

Hjælp til fragten

Når du udbyder opgaven har du mulighed for at vælge om du har brug for at chaufføren hjælper med at få kogepladerne ned til bilen. Det er altid den billigste løsning at få fragtet kogeplader fra dør til dør, men hvis du har brug for en ekstra mand til at løse opgaven, er det stadigvæk muligt at spare op til 75% på fragten – selvom der skal en hjælpende hånd til. Vognmændene er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch – Danmarks største fragtbørs. Du kan læse mere om Cargomatch her.