Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Billig fragt af kommode

Det kan være at du overvejer et køb af en brugt kommode, men det kan ofte være bøvlet og dyrt at få hentet kommode. Med vores hjælp kan du nemt og enkelt komme i kontakt med vognmænd der i forvejen er ude at køre på netop den stækning hvor din kommode befinder sig, og ved at benytte en fragtmands ledige kapacitet – f.eks. når han kører tom hjem, kan du få fragtet din kommode rigtig billigt.

  • Opret din fragt af kommode lige her
  • Opgaven sendes i udbud til 300 biler
  • Du modtager op til 4 tilbud i din mail
  • Du bestemmer selv om du ønsker at benytte et tilbud eller ej
Fragt af kommode

Få fire tilbud på fragt af kommode her

Hurtigt svar fra vognmændende

Vi har mere end 300 biler tilmeldt vores fragtservice. Det betyder at du med stor sandsynlighed modtager første tilbud i løbet af kort tid. De vognmænd der byder på opgaven er alle professionelle vognmænd, der lever af at udføre transport. Det betyder også at de har de nødvendige redskaber til fragt af kommode som f.eks. seler, sækkevogn osv.

Forsikret fragt af kommode

Alle de vognmænd vi har tilknyttet servicen har dokumenteret at de er godsforsikret. Det betyder at de hvert år betaler for en ellers ikke lovpligtig godsforsikring og det er din tryghed for, at niveauet er i top og skulle uheldet være ude, er vognmændende naturligvis forsikret. Vær dog opmærksom på, at det ikke er alle forsikringer der dækker uemballeret gods – derfor skal du altid undersøge om netop din kommode er forsikret, men det kan vognmanden naturligvis rådgive dig omkring inden I laver en aftale om fragt af kommode.