Fragt af kontormøbler

Vi tilbyder effektiv fragt af kontormøbler, ved at benytte vognmændendes ledige kapacitet når de alligvel kører tomme retur fra deres ruter. Du får fire tilbud fra fragtmænd der allerede har planlagte ruter og kan kombinere din fragt med andre ture. Vognmanden undgår tomkørsel og du får en besparelse på helt op til 75%.

  • Udfyld den enkle formular lige her
  • Opgaven udbydes til 300 fragtbiler
  • Du du modtager op til 4 tilbud på fragt af kontormøbler
  • Ønsker du at benytte et tilbud, indgår du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af kontormøbler

Få 4 tilbud på fragt af kontormøbler her

Fragt af kontormøbler som returgods

Selvom du får billig fragt er det stadig den samme høje service. Alle vognmændende lever af at udføre professionelle transportopgaver og de benytter vores fragtbørs som et supplement til deres forretning. Derfor får du den samme gode service når du får fragtet kontormøbler som hvis du havde bestilt en fragtmand direkte til at udføre opgaven.

Hjælp til at bære kontormøblerne ind

Du kan altid bede om tilbud hvor chaufføren hjælper til med at læsse bilen og bære tingene ud igen, når de skal leveres. Mange at de vognmænd vi har tilkoblet udfører også jævnligt flytninger og har de nødvendige remedier og udstyr til at kunne udføre fragt af kontormøbler. Derudover er alle tilmeldt fragtbørsen Cargomatch, hvor vi sætter høje krav for at blive tilmeldt. Bl.a. skal vognmanden dokumentere at han har en lovpligtig godsforsikring, før han får lov til at byde på din opgave.