Fragt af kontorstol

En god, ordentligt og ergonomisk kontorstol er en af de bedste investeringer du kan lave, hvis du arbejder hjemme eller bruger meget tid foran computeren. Men stolen kan hurtigt blive rigtig dyr, og er du blevet interesseret i en kontorstol der befinder sig langt væk fra hvor du bor, kan fragten også hurtigt blive meget dyr. Vi får vognmænd der allerede er ude at køre, til at tage din kontorstol med som returgods i stedet for at køre tomme hjem. Vognmanden undgår tomkørsel og du får en skarp pris på fragt af kontorstol.

  • Udfyld formularen og din opgave oprettes lige her
  • Vi sender den ud til 300 danske fragtbiler
  • Du modtager 4 uforpligtende tilbud i din mail
  • Derefter sender vi telefonnummer på den vognmand du evt. vil benytte
Fragt af kontorstol

Få gode tilbud på fragt af kontorstol her

Fragt af kontorstol som returgods

Når en fragtmand der allerede er i gang med sin rute, eller netop er blevet færdig og egentligt bare skal køre hjem til terminalen med et tomt lastrum, er det eneste han drømmer om, at få noget returgods med. Når du udbyder fragt af kontorstol ser denne vognmand opgaven, og skynder sig at byde på den. Det behøver naturligvis ikke være samme dag, at stolen skal hentes, for han ved måske også allerede at han skal køre samme rute et par dage efter. Men ved at kunne udnytte sin ledige plads, kan vognmanden give dit et tilbud hvor du sparer helt op til 75%!

Forsikret fragt af kontorstol

Hver vognmand der byder på din opgave, er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch. Cargomatch ejer fragtopgaver.dk og alle vognmændende har ansøgt om at få lov til at byde på opgaver. For at blive tilmeldt, skal man dokumentere en godsforsikring eller fragtførerforsikring. Det betyder at du trygt og roligt kan lave en aftale med en af de vognmænd der har budt via os. Husk dog altid at sikre dig, at netop dit gods er dækket – det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at tegne en sekundær forsikring, men det kan vognmanden vejlede dig helt præcist i.