Fragt af kørestol

Hvis du køber en brugt kørestol fra Den Blå Avis eller Gul og Gratis, er der ofte mange penge at spare. Men besparelsen kan hurtigt blive ædt op af forsendelsesomkostningerne, da en kørestol af gode grunde ikke kan sendes med almindelig pakkepost. Vores koncept gør det muligt for dig, at få fragt af kørestol med en vognmand der allerede kører ruten, eller kan tage kørestolen med på returen hvor han alligevel bare skal køre uden gods.

  • Opret opgaven ved at udfylde formularen lige her
  • Din fragtopgave udbydes til 300 danske fragtbiler
  • Du får herefter 4 tilbud på fragt af kørestol
  • Du laver aftalen direkte med den vognmanden du evt. ønsker at benytte
Fragt af kørestol

Få fire tilbud på fragt af kørestol her

Fragt af kørestol som returgods

Når en fragtbil bliver færdig med sin rute, skal den som regel bare køre retur til terminalen uden gods. Din opgave bliver udbudt til netop de fragtbiler, og dermed har vognmanden mulighed for at tilbyde en meget lav pris på opgaven, da bilen i forvejen kører ruten som er betalt af den faste kunde. Du kan dermed nemt få en besparelse på op til 75% lige her. Stedet hvor vognmændene byder på din opgave hedder Cargomatch ApS – Danmarks største fragtbørs.

Forsikret fragt af kørestol

For at man som vognmand kan blive tilmeldt vores fragtbørs kræver vi, at de er godsforsikret. Dette betyder, at de enten skal have en fragtfører- eller godsforsikring, der blandt andet dækker i tilfælde af, at din kørestol mod forventning tager skade under transporten. Det sikrer ligeledes, at vi kun får tilmeldt seriøse og professionelle vognmænd med stor erfaring indenfor transportbranchen. Du får altså udført professionel fragt af kørestol til samme høje kvalitet som normalt, men til en brøkdel af prisen. Husk altid at sikre dig, at netop dit gods er dækket af vognmandens forsikring, hvis noget skulle ske. Nogle godstyper kræver en tillægsforsikring, men det kan vognmanden vejlede dig omkring, inden I sætter fragtopgaven i gang.