Fragt af krydsfiner

Har du behov for at få fragtet et parti krydsfiner tværs igennem landet? Det kan hurtigt blive en dyr omgang hvis du vælger de gængse forsendelsesmuligheder. Ringer du til forskellige fragtfirmaer giver de dig ofte prisen på en direkte tur, hvilken kan være meget høj. Og jo mere opgaven haster, jo dyrere bliver den. Ved at udfylde nedenstående formular sender vi derimod din opgave i udbud blandt vores ca 300 danske vognmænd – disse er klar til at give dig en stor besparelse – helt op til 75% af markedsprisen på en direkte tur. Det er samtidig uforpligtende, så hvis ingen af dem lever op til dine forventninger kan du kvit og frit afslå dem alle. Det kalder vi god service!

  • Udbyd fragt af krydsfiner lige her
  • 300 danske vognmænd modtager din forespørgsel
  • Du får op til 4 tilbud på din opgave
  • Takker du ja, laver du herefter en aftale direkte med vognmanden
fragt af krydsfiner

Hent 4 tilbud på fragt af krydsfiner her

Fragt af krydsfiner som returgods

Vores vognmænd er tilknyttet Cargomatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk. De har hver især deres faste ruter og benytter vores fragtbørs som ekstra indkomst. Denne kommer som regel i form af returgods. De vil nemlig for alt i verden undgå at køre tomhændet hjem, selvom kunden allerede har betalt bilens tur ud og tilbage. Returgods giver dem nemlig en mere eller mindre ren fortjeneste, hvilket netop er årsagen til at de kan give dig den store besparelse.

Godsforsikring dækker fragt at krydsfiner

På trods af de store besparelser går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor kræver vi at alle vognmænd der vil tilknyttes vores fragtbørs, tilkøber en godsforsikring eller fragtførerforsikring – denne er ikke lovpligtig i Danmark. Dette gør at du er sikret i tilfælde af at dit gods mod forventning skulle blive beskadiget under transporten. Desuden sikrer vi, at vi kun får vognmænd tilknyttet, der er 100% dedikeret transportbranchen og typisk med årelang erfaring indenfor denne. Vi lever nemlig af vores gode service og dette forsøger vi hele tiden at forbedre. Tidligere brugere af Fragtopgaver.dk har da også været særdeles glade for os, hvilket blandt andet kan ses ved anmeldelserne på Trustpilot.